SAYTA GİRİŞ
Главная » 2008 » Dekabr » 30 » ...Butun sayt ehline...
14:39
...Butun sayt ehline...
Her yeni il bir başqa gözel.. 2009 yeni il sizlere heyatınız boyunca unuda bilmeyeceyik gözellikler yaşatsın. Yeni iliniz mübarek olsun!!!

Her kes bir başqasına kömek etseydi, her kesin işi edilmiş olar. Yeni il paylaşmalarımızın ili olsun. Xoşbextlik, sağlamlıq ve sevincler getirsin. Xoşbext iller dileyirem.

Heç sehv etmeyen insan ümumiyyetle heç bir şey ede bilmez. 2009-cu ilde sehvlerimizin az, müveffeqiyyetlerimizin davamlı olması dileyiyle xoşbext iller..
Sahib olduqlarımızla yaşamağı öyrenmek bir müddet, bir iştirak, yeni heyatımızın yoğurulmasıdır. Gelecek iller varlığımızı zenginleşdirecek. Yeni il ilk addım.. Ne qeder iller, xoşbext iller.

Gül üçün tikana razı olarsınızmı, yoxsa tikanı da gülü de reddmi edersiniz? Yeni illerde güllerle dolu günlerin tikanları sizi düşmenleri qoruyan çırtlayar olsun. Xoşbext İller!!

Harada heyat varsa, orada ümid de vardır. Yeni ilde bütün ümidler ve müveffeqiyyetler seninle olsun. Xoşbext İller dileyirem.
 
Zamanı ede bilmeyeceyimizi şeyleri istemekle keçirdiyimiz deyiler. Halbuki gücümüz bütün zamanları mecbur eder. Yeter ki özümüze ve dostlarımızın gücüne inanaq. Yeni ilde inancımızı güclendirmemiz ve xoşbext olmamız dileklerimle..

Dünyanı deyişdirmek istesen üreyine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni il senin müveffeqiyyetlerinin açarıyla bütün qapıları açacaq.. Xoşbext İller!!

En pis günümüz heç gülmediyimiz gündür. Yeni ilin dolu dolu ve geniş en semimi gülümsemelere açılması dileyiyle xoşbext iller..
 
Ayxan&Yuksel:Haminizin bayraminizi Tebrik edirik...
Просмотров: 859 | Добавил: efirdi | Рейтинг: 0.6/7
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]