SAYTA GİRİŞ
Главная » 2009 » Yanvar » 30 » >>>Mocuze<<<
17:43
>>>Mocuze<<<
1999-cu il noyabrin 7-de, Turkiyede on minlerle insanin heyatina son qoyan dehshetli zelzele bash verdi. Onun ocaghi ABS-in herbi-deniz bazasi yerleshen Izmit sheherinde idi. Melumdur ki, turk herbchileri dine kifayet qeder fikir vermirler. Mehz herbchilerin kufr etmeleri bu faciyeye sebeb oldu. (Doghrusunu Allah bilir)

 
Iranin "Sheyxan" qezetinin xeber verdiyi kimi hemin gun Izmitde yarichilpaq qizlarin ishtiraki ile bayram kechirilirdi. Burada Turkiyenin 3 mine yaxin herbchisi ishtirak edirdi. Israilin ve ABS-in yuksek rutbeli zabitleri de devet olunmushdular. Shenliyin en qizghin vaxtinda turk generalinin emri ile Quran getirildi ve bir muselman bash leytenant Uca Allahin Qurani Ozu qoruyacaghi haqqinda ayeni oxumagha bashladi. General Kitabi qamarlayib onun vereqlerini cirdi ve onlari reqs eden qizlarin ayaqlari altina ataraq: "Ey Quranda "Men Qurani nazil etdim ve Men de onu qoruyacagham!" - deyen, haradasan? Haradadir onu saxlayib qoruyan?"
Allahin qezebinden qorxan hemin bash leytenant bazani terk etdi. Onun bazadan bir qeder aralandighindan derhal sonra gozqamashdirici bir ishiq sachdi, sonra denizi lerzeye getiren ve dehshetli yanghina sebeb olan guclu partlayish bash verdi ki, neticede baza yerle yeksan oldu. Daha sonra bu yerler uchun gorunmeyen ve Turkiyenin butun shimal bolgelerini sarsidan 9 balliq zelzele bashlandi. Herbi baza bayram ishtirakchilari ile birlikde yer uzunden silindi. Turkiye, Amerika ve Israilin axtarish qruplari bir cesed bele tapa bilmediler.

Izmit sheheri de ozulune qeder daghildi ve xarabaliqlarin fonunda yalniz mescid ve medrese salamat qalmishdi. Bu shekil bir chox muselman olkelerinin qezetlerinde chap olunmushdu. Turk hakim dairelerinin ve sunniperest kutlevi informasiya vasitelerinin heqiqeti gizletmek cehdleri bosha chixdi. Bu hadise baresinde qezetler yazmish, televiziya kanallarinda danishilmish, Internetde informasiya yayilmishdir.

PS: Buyrun Dəyərli Fikirlərivizi Bildirməyi Unutmayın!!!
Категория: Allahin mocuzeleri | Просмотров: 1609 | Добавил: efirdi | Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]