SAYTA GİRİŞ
Главная » 2009 » Yanvar » 30 » >>>Enrique Iglesias<<<
17:56
>>>Enrique Iglesias<<<
Enrique Iglesias 1975-ci il may ayinin 8-de anadan olub. Onun karyerasi 1995-ci ilden - ENRIQUE IGLESIAS adli ilk albomunu Buraxildiqdan sonra bashlayib. O, 116 platin diskin, 26 beynelxalq mukafatin sahibidir.

ENRİQUE İGLESİAS İspaniyanın Madrid sheherinde anadan olub. Onun atasi Xulio İglesias da mehshur mugenni olub. ENRIQUE-nin anasi Izbel ve atasi Xulio ayrildiqdan sonra Enrique bir muddet anasi ile yashayir. Onun babasini terroristler qachirib oldurene kimi. Bundan sonra anasi Enriqueni 10 yashinda atasinin yanina Mayamiye gonderir. O,burada universitetde oxuyur, lakin onun musiqiye olan hevesi ve qururu onu atasinin evini terk etmeye mecbur edir. O, ozune menzil tutur, axshamlar kichik bir restoranda mahni oxuyur, ve ailesinden xebersiz ilk albomu uchun mahnilar yazirdi. Hetta o, ilk albomunu 20 yashinda chixarmasina baxmayaraq, albomu uchun mahnilari hele 16 yashina iken yazmaga bashlamishdi.

Eslinde o bu albomu daha da asan yolla chixara bilerdi. Axi onun atasi Xulio Iglesias da mugenni idi. Amma ENRİQUE chox qururlu idi ve o bu albomu atasinin komeyi olmadan chixarmaq isteyirdi. Ve o, bunu bacardi. 1995-ci ilde ishiq uzu goren ve ENRIQUE IGLESIAS adlanan bu ilk albom ele ilk hefteden rekord hedde - yarim milyon eded satildi. Bundan sonra da o, karyerasina ugurla davam etdi. Onun en ugurlu hitlerinden biri Uill Smitin "Wild, Wild, West" filmi uchun saundtrek olaraq yazilmish "BAILAMOS" mahnisidir.

ENRIQUE IGLESIAS zengin ve mehshur olmagina baxmayaraq, onun chox adi xobbileri var. O, oz vaxtini mekteb yoldashlari vi 2 iti ile kechirmeyi sevir. Onun 2 eded "Porsche" markali avtomobili var ve o, bu avtomobillerde Mayamini gezmeyi chox sevir. Onun en sevdiyi yemekler - qamburger, xot - doq ve pizzadir.

Hal - hazirda Enrique iglesias Mayamide yashayir, Spid adli sevimli iti ile qirmizi Porschede gezir, dishlerini gunde 5 defe temizleyir, gecele yatmamishdan qabaq dua edir, qoluna saat taxmir ve balish ile yatir hansini ki, (bu sozume gore uzr isteyirem) ayaqlari arasina qoyur...

Категория: Şou-biznes xeberleri | Просмотров: 1198 | Добавил: efirdi | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]